Zakaj je Goran Dragič pred tekmo vedno oblečen v posebno jopo?

Najboljše slovenske športnike je mogoče pred večjimi preizkušnjami vedno mogoče videti v posebni beli jopi Z.N.E. Hoodie z edinstveno kapuco. Ta namreč prispeva k zmanjševanju motečih zunanjih dejavnikov in športnikom pomaga pri popolni miselni osredotočenosti. Z njo optimalni fokus že ohranjajo Gareth Bale, Tori Bowie, James Harden, Ana Ivanović in Coco Shillin, med našimi pa Goran Dragič, Marcos Tavares, David Pleše in Mina Markovič. 

Pri vsakem športniku je ohranjanje koncentracije pred in med tekmo ključnega pomena za doseganje kar najboljših rezultatov. Prav iz tega razloga je adidas oblikoval inovativno jopo s kapuco Z.N.E. Hoodie, ki športnikom iz vseh disciplin omogoča, da pred tekmovanjem vklopijo svojo strategijo, nemoteno izvedejo osebne rituale in se osredotočijo na prihajajoči izziv. Nova jopa namreč zaradi visokokakovostne sestave materiala in skrbno izoblikovanega dizajna prispeva k zmanjšanju motečega hrupa, minimalizira vizualne motnje in prepreči vso spremljajoče neugodje, s tem pa poskrbi za popolno miselno osredotočenost športnikov.

Velika kapuca, ki s paneli prekrije ušesa, in motivacijsko sporočilo za zahtevne preizkušnje
Velika kapuca jope sestoji iz dvoplastnih stranskih in sprednjih panel, ki kot slušalki prekrijeta športnikova ušesa in s tem omogočata izključitev zunanjih vplivov, poleg tega pa ohranjata toploto v času športne aktivnosti. Z.N.E. Hoodie športnikom prinaša tudi popolno udobje; kakovostna tkanina jope je ustvarjena iz prvovrstne mešanice bombaža, poliestra in elastana, šivi so izdelani s tehnologijo Made 2 Move (narejeno za gibanje), spuščen ramenski šiv pa športniku omogoča prosto gibanje, hkrati pa jopi daje drzen in sodoben videz. Za lažje premagovanje zahtevnih preizkušenj lahko na diskretni notranji etiketi najdemo tudi motivacijsko sporočilo, ki slavi duševno moč in zbranost športnikov.

Jopa adidas Z.N.E. Hoodie bo v Sloveniji na voljo od 7. septembra dalje, priporočena maloprodajna cena pa bo znašala 90 evrov.

Share this article

Anja Petrovčič

Izvršna direktorica

Similar posts

Leave a comment