Anja Petrovčič

Anja se je Propiar ekipi pridružila leta 2012 in danes s kreativnimi komunikacijskimi prijemi uresničuje cilje naročnikov iz najrazličnejših panog. Njene izkušnje segajo od področji internega, korporativnega in produktnega komuniciranje pa vse do kriznega komuniciranja ter organizacije dogodkov.

Študijsko pot je Anja začela na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani na programu kulturologije. Med sodelovanjem na 19. in 20. ljubljanskem mednarodnem filmskemu festivalu, kjer je soustvarjala na oddelku za trženje programa in odnose z javnostmi, jo je navdušilo področje marketinga, zato je vpisala vzporedni program Tržnega komuniciranje in odnosov z javnostmi. Vendar s tem njeno zanimanje za različna področja še ni bilo izpolnjeno, saj jo ob študiju svet medijev pritegnil do te točke, da se je v novinarstvu kalila štiri leta. Prve novinarske izkušnje je leta 2008 začela nabirati na televiziji Info tv v notranjepolitični redakciji, kasneje pa je sodelovala tudi na televiziji TV3 in na spletnem portalu časnika Finance. Po diplomi leta je svoje znanje še dodatno poglobila na magistrskem študiju Strateškega tržnega komuniciranja, kjer je magistrirala s področja družbene odgovornosti in internega komuniciranja.

Ljubiteljica narave in živali išče srečo v majhnih stvareh, vsako leto pa skuša s potovanji negovati svojo simpatijo do tujih dežel in kultur.

Nikoli nismo tako dobri, da ne bi mogli biti še boljši.

Izvršna direktorica
E: anja.petrovcic@propiar.com M: 040 666 648 T: 01 52 33 586