mag. Nina Tomažin Bolcar

Nina Tomažin Bolcar se je po zaključenem študiju arhitekture preusmerila na področje trženjskega komuniciranja. Na Kanalu A je bila sprva kreativna direktorica, preden je leta 2001 prestopila na področje odnosov z javnostmi, ko se je zaposlila na Pro Plusu, izdajatelju tv programov POP TV in Kanala A ter portala 24ur.com.

Leta 2004 je magistrirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, februarja 2006 pa je soustanovila agencijo Propiar, ki jo vodi od začetka. Med dvesto kandidati je bila leta 2010 izbrana za eno od šestih najobetavnejših mladih slovenskih menedžerjev, ki jim je Cotrugli Business School namenil subvencionirano štipendijo za program Executive MBA.

Nekoč vrhunska (igrala je v 2. zvezni jugoslovanski odbojkarski ligi in bila članica slovenske kadetske reprezentance) in sedaj rekreativna športnica je tudi članica slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) ter različnih poslovnih združenj. Veliko sredstev in prostega časa pa namenja tudi dobrodelnosti in je med drugim v distriktnem vodstvu Rotary 1912 – Slovenija in Severna Makedonija ter prejemnica priznanja mednarodne Rotary fundacije Paul Harris Fellow.

Osebnost organizacije so njeni zaposleni.

Direktorica
E: nina.tomazin@propiar.com M: 040 666 646 T: 01 52 33 448