mag. Nina Tomažin Bolcar

Nina Tomažin Bolcar se je po zaključenem študiju arhitekture preusmerila na področje trženjskega komuniciranja. Na Kanalu A je bila sprva kreativna direktorica, preden je leta 2001 prestopila na področje odnosov z javnostmi, ko se je zaposlila na Pro Plusu, izdajatelju tv programov POP TV in Kanala A ter portala 24ur.com.

Leta 2004 je magistrirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. V okviru komunikacijske skupine Tovarna vizij je maja 2005 soustanovila PR Obrat, februarja 2006 pa agencijo Propiar, ki jo vodi od začetka.

Med dvesto kandidati je bila leta 2010 izbrana za eno od šestih najobetavnejših mladih slovenskih menedžerjev, ki jim je Cotrugli Business School namenil subvencionirano štipendijo za program Executive MBA in je diplomantka druge generacije Top Class na CEED (Center for Entrepreneurship and Executive Development).

Nina je habilitirana predavateljica za predmetno področje Tržno komuniciranje, mentorica podjetnikom v programih AmCham Young Professionals in Go:Global Slovenia ter članica Akademije Viktor, ki podeljuje nagrade za slovenske medijske dosežke.

Nekoč vrhunska (igrala je v 2. zvezni jugoslovanski odbojkarski ligi in bila članica slovenske kadetske reprezentance) in sedaj rekreativna športnica je tudi članica slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) in mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev (IABC) ter različnih poslovnih združenj. Veliko sredstev in prostega časa pa namenja tudi dobrodelnosti in je med drugim prejemnica priznanja mednarodne Rotary fundacije Paul Harris Fellow.

Osebnost organizacije so njeni zaposleni.

Direktorica
E: nina.tomazin@propiar.com M: 040 666 646 T: 01 52 33 448