Nina Furlan

Nina je sicer svojo željo po ustvarjanju, pisanju in nastopanju obudila že v zgodnjih letih, a njeno mladost je zaznamoval predvsem šport. S sedmimi leti je začela obiskovati ure gimnastike, se kmalu za tem podala tudi v tekmovalne vode in temu športu ostala zvesta skoraj 12 let. V četrtem razredu je poleg gimnastike začela tudi s treniranjem ”cheerleadinga” ali po slovensko navijaštva. Neprecenljivo življenjsko popotnico in hkrati največji uspeh v tem športu je dosegla aprila 2014 na Floridi, kjer je kot članica slovenske cheerleading reprezentance postala svetovna podprvakinja. Z obema športoma se je intenzivno ukvarjala do konca srednje šole, še vedno pa ostaja aktivna rekreativno ter kot učiteljica gimnastike in plesa.

Po uspešno zaključenem šolanju na Gimnaziji Škofja Loka in zavrnitvi na sprejemnih izpitih za študij dramske igre je svojo pot nadaljevala na Zdravstveni fakulteti. Je nesojena diplomirana sanitarna inženirka s strastjo do nastopanja in umetnosti nasploh, ki jo je pot pripeljala do področja strateškega komuniciranja. Prvič se je z izzivi trženja in odnosov z javnostmi, ki so ji bili naravnost pisani na kožo, srečala na Klubu študentov Kranj. Kot aktivistka je sodelovala pri organizaciji dogodkov, festivala Teden mladih in nabirala raznolike izkušnje vse do svojega prihoda v Propiar. Svoje praktične izkušnje je še dodatno podkrepila na magistrskem študiju Strateškega tržnega komuniciranja.

Je ljubiteljica teatra, sploh če je sama del njega. Že mnogo let se namreč zavzeto ukvarja z amaterskim gledališčem, pred kratkim pa je tudi postala mentorica improviziranega gledališča. Rada poje in pleše, še rajši pa potuje in spoznava nove ljudi. Je ljubiteljica otrok, živali in ljudi, ki sevajo lepoto. Verjame v to, da kar daješ od sebe, to prejemaš.

Neuspeh je priložnost, da spoznamo samega sebe. – John Killinger