3. Apropó [boot camp komunikacijskih veščin]

Ali veste, KAKO UBESEDITI BISTVO? V sredo, 10. aprila vabimo na tretjo edicijo Apropója, posvečeno urjenju komunikacijskih veščin. Na tokratnem brezplačnem boot campu odnosov z javnostmi boste skozi praktične delavnice in predavanja spoznali, kako s pisano in govorjeno besedo v hipu vzbuditi pozornost, jo zadržati in doseči želene rezultate.

Prijave sprejemamo na naslovu tina.kadunc@propiar.com do vključno torka, 2. aprila. Prijavi priložite svoj življenjepis ter nas prepričajte z motivacijskim zapisom v 140 znakih.  Če boste med primernimi kandidati, vas bomo povabili na pogovor.

Da bi pridobili dodatne praktične izkušnje, bomo udeležencem omogočili tudi opravljanje dvotedenske prakse, ki lahko vodi do stalne zaposlitve. Vsak dosedanji Apropó nas je razveselil z novim članom ekipe.

*Izkušnje niso pogoj za prijavo*

KAJ JE APROPÓ?

Apropó je stičišče ene vodilnih slovenskih družb za strateško komuniciranje in mladih, željnih vstopa v stroko. Rezultat projekta so na novo pridobljena praktična znanja, v prijetnem vzdušju sklenjene poslovne vezi ter priložnost za pričetek uspešne karierne poti.

Več o projektu.

Tina Kadunc

Specialistka komuniciranja blagovnih znamk

Articles by the same author

Leave a comment