Cestni heroji za več spoštovanja v prometu

Ilka Štuhec je postala častna ambasadorka projekta Cestni heroji, katerega namen je širiti strpnost in spoštovanje do kolesarjev ter medsebojno spoštovanje in razumevanje med vsemi udeleženci v prometu. 

Pobudi se je z veseljem pridružila dvakratna svetovna prvakinja. “S ponosom sem del akcije Cestni heroji. Tudi sama veliko časa preživim na kolesu in se zavedam nevarnosti, ki prežijo na šibkejše udeležence v prometu. Vsak lahko z nekaj strpnosti in razumevanja pripomore k večji varnosti vseh. Pri vsem je ključno, da razumemo položaj vseh udeležencev in se zavedamo, da lahko sami storimo največ za to, da preprečimo nesreče. Hvala, da vam je mar,” udeležence v prometu nagovarja Ilka Štuhec. Med drugimi je kot častni ambasador projekt podprl tudi Primož Roglič in ostali vidni posamezniki, športniki, ki si želijo varne udeležbe v prometu.

Cestni heroj lahko postane vsakdo, ki zagovarja medsebojno spoštovanje vseh udeležencev v prometu ter želi širiti harmonijo in pozitiven odnos. V skupnost cestnih herojev, ki vsak po svojih močeh pripomore k strpnosti v prometu in preprečuje nesreče, lahko pristopi vsak na spletni strani www.cestniheroji.si.

Več o projektu Cestni heroji je na voljo na spletni strani cestniheroji.si ali straneh na družbenih omrežjih Facebookin Instagram.

Similar posts

Leave a comment