Nov koncept trgovine po vzoru športnih stadionov

V ljubljanskem Emporiumu se je odprla nova trgovina adidas Stadium, narejena po vzoru športnih stadionov. Prvo tovrstno trgovino pri nas je pospremil prihod jesensko-zimske kolekcije adidas by Stella McCartney, ki pod sloganom »Večja moč z manjšim okoljskim vplivom!« združuje slog in trajnostno naravnanost. Prenovljeno trgovino so slavnostno otvorile modne in športne digitalne vplivnice Nives Orešnik, Gaja Prestor, Tamara Simovič in Manca Šepetavec, dogodek pa sta s svojim nastopom popestrila akrobata Flipping Art.

Letošnjo kolekcijo adidas by Stella McCartney izpod rok priznane britanske oblikovalke so na otvoritvi prenovljene trgovine predstavile znane vplivnice, ki na priljubljeno blagovno znamko oblačil in obutve prisegajo že dlje časa. Nives Orešnik, osebna trenerka in nekdanja miss Slovenije po oblačilih adidas najraje posega za treninge, prav tako fitnes trenerka in digitalna vplivnica Tamara Simovič, ki to znamko izbere tudi za vsakdanje obveznosti.

Otvoritev je s pevskimi vložki popestrila mlada pevka Gaja Prestor, ki se je v elegantni kolekciji z nepogrešljivimi detajli predstavila tudi na modni brvi, v športnem duhu pa je modno revijo zaključila Manca Šepetavc, miss športa Slovenije 2017. Dekleta sta vseskozi spremljala postavna akrobata Flipping Art, ki sta med povezovanjem programa z adrenalinskimi točkami poskrbela za nekaj sveže energije, ki se je vnela zlasti med obiskovalkami.

V trgovini adidas Stadium so na voljo tako športna oblačila in obutev adidas Performance kot tudi segment modnih artiklov adidas Originals.

Similar posts

Leave a comment