Slovenska estrada v objemu ljubezni

Kot del projekta Voda s sporočilom je Jana na dvorišču Tivolskega gradu predstavila novo, omejeno izdajo vode Jana “Samo ljubezen”.

Sporočila ljubezni, najpomembnejšega in najmočnejšega človekovega čustva, so imeli priložnost najti vsi, ki so včeraj stopili v Janin kotiček v ljubljanskem parku Tivoli. Na novi izdaji Janine plastenke prevladujejo motivi srca različnih barv in velikosti, ki simbolizirajo vso širino, razkošje in moč ljubezni ter njen neizogiben vpliv na vsakdanje življenje.

Idilični razgled z dvorišča Tivolskega gradu je služil kot odlična kulisa za predstavitev nove izdaje vode s sporočilom ljubezni. Številni zvezdniki, igralci, avtorji, umetniki, manekeni in ostali znani slovenski obrazi so imeli priložnost biti del tega dogodka in spomniti, da se življenje vrti zaradi ljubezni, ki nas iz dneva v dan polni s posebno energijo.

Vili Resnik

Poleg številnih gostov, ki so želeli svojo Janino plastenko s sporočilom ljubezni, so se v moč vizije prepričali tudi glasbeniki Jan Plestenjak, Helena Blagne, Andrej Šifrer, Modrijani, Vili Resnik in Daniel Popović,  manekena Taiji Tokuhisa in Matjaž Komelj, komik Tilen Artač, radijski voditelj Miha Deželak, glasbeni kritik Dragan Bulič, igralec Rado Mulej, politik Zmago Jelinčič in mnogi drugi, ki so z navdušenjem komentirali novo podobo plastenke vode Jana. Z nasmehi na obrazih so brali sporočila, ki so jih spomnila, da je v  življenju najpomembneje ljubiti, saj ‘Več kot ljubezni dajem, več je imam’.

Znane slovenske manekenke so nas spomnile na modo iz 90' let in pristale v objemu Janine ljubezni.

Similar posts

Leave a comment