Za lepše praznike družin v stiski

Že osmo leto zapored je Spar Slovenija združil moči z Anino zvezdico in v praznični akciji »Podaj svojo dlan« družinam v stiski polepšal praznične dni. V sklopu akcije so v Sparu Anini zvezdici predali donacijo v višini 7.500 evrov ter 100 igrač dobaviteljev in tako mladim nadobudnežem pričarali decembrsko vzdušje.

V decembrskem času, ko nas obdajata domačno vzdušje in sreča v krogu najbližjih, ne smemo pozabiti na tiste, ki  so zaradi različnih življenjskih okoliščin prikrajšani za toplino doma in praznična doživetja. Z namenom spodbude solidarnosti in medsebojnega povezovanja so v Sparu tudi letos pripravili tradicionalno decembrsko akcijo »Podaj svojo dlan«, katere cilj je zagotoviti pomoč družinam, ki pomanjkanje najbolj občutijo v času praznikov in medsebojnega obdarovanja.

V okviru akcije, ki je potekala cel december, se je zbirala hrana z daljšim rokom uporabe, ki je bila nato predana družinam v stiski. Na tem mestu se v Sparu zahvaljujejo vsem, ki so položili svoj kamenček v mozaik dobrodelnosti in prispevali hrano v katerega od označenih vozičkov Anine zvezdice, ki so se nahajali v trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR partner.

Pobudnica projekta Ana Lukner Roljič je o akciji dejala: »Ko se v mestih prižgejo lučke in se za nas začne praznični december, se moramo zavedati, da so med nami tudi posamezniki in družine v stiski, ki se v pomanjkanju težko prepustijo prazničnemu vzdušju. Cilj akcije »Podaj svojo dlan« je s skupnimi močmi razširiti praznični duh med vse ljudi, tudi tiste, ki se zaradi pomanjkanja težko prebijajo iz dneva v dan. Že osmo leto zapored v akciji sodeluje tudi SPAR Slovenija, kar me nadvse veseli, saj z njihovo pomočjo lahko razveselimo številne družine in jim s tem polepšamo praznike.«

Similar posts

Leave a comment