Nadiya Bychkova odeta v misteriozne kose nakita

V vročih poletnih mesecih nam prija kanček ledene modrine, oko pa rado počije na dehtečih lepotah narave. Slednje je v misteriozne kose nakita ujela Zlatarna Celje, ki z novima kolekcijama Lencia navdušuje vse ljubiteljice eklektičnega dizajna. V svežini Lencie Iceberg se lesketajo dragoceni kamni Swarovski, ki spominjajo na ledene gore severnih morja, Lencia Seaflower pa zapeljuje s subtilnimi odtisi skrivnostnega cvetja. Novi kolekciji si je nadela plesalka Nadiya Bychkova, ki v prelestnih kosih privablja številne poglede.

Zlatarna Celje tudi tokrat kroji modne in oblikovalske trende z brezhibnima kolekcijama Lencia, ki si ju je nadela plesalka Nadiya Bychkova, ljubiteljica elegantnih modnih kosov. V kolekciji Lencia Icebergse svetlikajo provokativne, polarizirajoče oblike, ki jih je zasnoval eden glavnih oblikovalcev pri BMW-ju Chris Bangle. Ogrlica, uhani in prstan predstavljajo miniaturno umetniško delo sodobnega videza, zato so kosi, v katerih je ujeta modrina ledu, posvečeni damam, ki verjamejo v vrhunski dizajn. S skrivnostnim prelivanjem zelene in modre, združenim v abstraktno geometrično perfekcijo, boste zavidljive poglede občutile na vsakem koraku.

Popolno nasprotje izčiščeni ostrini kolekcije Lencia Iceberg pa je enigmatična Lencia Seaflower, navdihnjena s pridihom misterioznosti in dehtečih rož. Ker letošnje poletje narekuje trend, ki cvetove postavlja v središče pozornosti, so sicer precizni in minimalistični kosi Seaflower prepleteni z bogatimi elementi, ki jih je moč najti v naravi. Odtisi skrivnostnega cvetja burijo domišljijo marsikaterega občudovalca narave, ujeti pa so v srebrni ogrlici z okroglim obeskom, kompletu visečih uhanov in bogatem prstanu. Abstraktna popolnost s subtilnim pridihom bo pustila izjemen vizualni vtis, kjerkoli se boste znašle!

Similar posts

Leave a comment