Na voljo tudi statistični podatki o tekmah

Telemachova platforma EON navdušuje vse strastne športne navdušence z novo funkcionalnostjo – Sports Mode. Ta bo sprva aktivirana na programih, ki bodo prenašali največji letošnji nogometni dogodek. Ljubitelji nogometa ste lahko tako že 14. junija ob 17.00 uri med spremljanjem prvega srečanja (Rusija – Savdska Arabija) dostopali do statističnih podatkov o tekmi, ki je bila v Sloveniji predvajana na programu TV SLO2 tudi v visoki ločljivosti. 

S funkcionalnostjo Sports Mode bodo lahko naročniki Telemacha in Total TV, ki uporabljajo storitev EON, pregledovali statistične podatke in rezultate vseh srečanj, ne glede na to, ali so že odigrana ali ne.

Način Sports Mode bo vpeljan postopoma in bo kasneje na voljo tudi na ostalih izbranih programih za različne športne dogodke. Uporabniki bodo do podatkov lahko dostopali z enostavnim klikom na gumb z napisom STATISTIKE, po tem, ko bodo posodobili aplikacijo EON. Možnost uporabe STATISTIKE bo v aplikaciji EON na voljo na računalnikih, mobilnih telefonih in tablicah.

S storitvijo EON lahko Telemachovi uporabniki in uporabniki Total TV začnejo takoj uživati v najboljših športnih in drugih vsebinah – doma in v EU.

Similar posts

Leave a comment