Ekskluzivno: celotna sezona serije Sence nad Balkanom

Priljubljena serija Sence nad Balkanom je vstopila v svojo drugo sezono, v kateri ne manjka slovenskega pridiha. Zaradi velikega zanimanja so se pri United Medii, skupaj z Draganom Bjelogrlićem, ustvarjalcem programa in izvršnim producentom priljubljene serije Sence nad Balkanom, odločili, da Telemachovim uporabnikom tudi v Sloveniji prvič omogočijo, da si vseh 10 epizod druge sezone serije Sence nad Balkanom 2 ogledajo naenkrat in brez oglasov. 

Tako kot v prvi, tudi v drugi sezoni priljubljene serije nastopajo slovenski igralci, med drugim tudi Vlado Novak in Miha Rodman. Glasbo je napisal slovenski glasbenik Magnifico, del pa je bil posnet v idiličnem Piranu. Razlogov za ogled serije s strani slovenske javnosti tako zagotovo ne manjka.

Druga sezona serije se odvija šest let po dogodkih v prvi sezoni. Priljubljena junaka Tane in Stanko se podata na pustolovščino, ki bo posvetila novo in mistično luč na skrito zgodovino Balkana in celine. V vrelem ozračju družbenih in ideoloških prevratov se budijo tajna društva in ilegalne organizacije ter rišejo nove zemljevide in pišejo dogodke.

Ekskluzivno samo za Telemachove naročnike

Vsi filmofili na platformah EON, D3, in Total TV lahko od danes prek portala Moj Telemach, s klicem v klicni  center ali obiskom najbližje poslovalnice za le 9,90 EUR kupijo vse epizode nove sezone, ki so jim nato na voljo v Video klubu. Po aktivaciji paketa Sence nad Balkanom bo uporabnikom vseh 10 epizod druge sezone serije na voljo za obdobje 30 dni.  

Predpremiera prve epizode serije Sence nad Balkanom je za Telemachove naročnike od danes na voljo v Video klubu, in sicer v »NOVA S Play« zavihku, ki je vključen v vse pakete EON in D3. Na televizijskem sporedu pa bo serija na sporedu od 11. novembra, vsak ponedeljek, na programu Nova S, ki bo v času trajanja serije viden vsem naročnikom Telemachove začetne digitalne sheme.

Epizode lahko naročniki spremljajo na različnih napravah: EON Smart Box-u, D3 sprejemnikih, na enem pametnem televizorju in v Video klubu ter v aplikaciji EON na največ 3 mobilnih napravah (mobilni telefon, tablica, osebni računalnik).

Similar posts

Leave a comment