Julija Csipö

Z ljubeznijo do pisanja in komuniciranja se je Julija spoznala že v srednješolskem obdobju, zato je po zaključku izobraževanja na Gimnaziji Kranj študij nadaljevala na Fakulteti za družbene vede. Po diplomi iz medijskih in komunikacijskih študij jo je želja po pisanju in raziskovanju zanesla v novinarstvo, ob čemer je opravila tudi magisterij iz novinarskih študij.

Po nekajletnem novinarskem delu v tiskanih in spletnih medijih, jo je pot vodila na področje marketinga in kasneje odnosov z  javnostmi. Družbi za strateško komuniciranje  Propiar se je pridružila leta 2016. Danes kot svetovalka skrbi za ugled in prepoznavnost naročnikov, kot so Spar Slovenija, adidas, Estetika Skin in drugi. Njeno delo zajema področja produktnega komuniciranja, družbene odgovornosti, odnosov z mediji in komuniciranje na digitalnih platformah. Pri tem v ospredje postavlja poznavanje bontona, ki prispeva k spoštljivemu komuniciranju, ohranjanju dobrih odnosov in preprečevanju nesporazumov.

V prostem času rada potuje in fotografira, veliko ji pomenijo kreativnost, umetnost, dobri odnosi in ljudje, ki jo vsakodnevno navdihujejo.

Uspešni ljudje delajo stvari, ki jih neuspešni ne delajo. -Peter Cox