Nad krizo s pomočjo telekomunikacijskih vsebin

Velik del sveta in z njim tudi Slovenija se je znašel v nevsakdanjem položaju. V položaju, v katerem je najpomembneje, da ostanemo doma, se ne družimo v skupinah in na ta način skupaj zajezimo širjenje koronavirusa. To je odgovornost vsakega posameznika.

Za sodobno družbo velja, da v njej vsi preveč hitimo, si ne znamo vzeti časa zase in za svoje najbližje, se ozreti vase. Četudi sedanji položaj ni rožnat, nam po drugi strani omogoča prav to. Torej da se malce umirimo, zajamemo sapo, hkrati tudi malce razmislimo o tem, kam gre človeštvo.

Čas, ki ga bomo številni preživeli doma, ob rednih samostojnih sprehodih v naravo, izkoristite za to, da v roke vendarle spet vzamete kakšno knjigo, razvajajte in crkljajte svoje hišne ljubljenčke. Se že dolgo pripravljate na generalno čiščenje stanovanja? Kot naročeno! Z najožjimi družinskimi člani se zabavajte kot nekoč – z družabnim igrami. Ne pozabite na telovadbo. Zdrav duh v zdravem telesu še vedno velja.

Oglejte si kak film ali serijo, za katero vam je vedno znova zmanjkalo časa, ne pozabite pa niti na svoje prijatelje, za katere boste največ storili, če ne boste silili v stik z njimi, ampak boste raje ostali povezani preko družbenih omrežij, video klicev. Ob vsem tem pa ne pozabite na izobraževanje svojih otrok, bodite pozorni, da se bodo zares učili na daljavo.

Marsikaj od naštetega seveda ni mogoče opraviti brez dobrih telekomunikacijskih storitev. Ta so v kriznih situacijah, kot je trenutna, poleg odgovornosti vsakega posameznika tako rekoč ključ za uspešno prebroditev situacije. IN pri vsem skupaj največ šteje uporabniška izkušnja. Ravno to so nedavno kar šest mesecev merili strokovnjaki iz mednarodno priznanega podjetja Umlaut. 

Raziskava je pokazala, da ima najboljše omrežje po uporabniški izkušnji Telemach. Na njegove fiksne in mobilne storitve se lahko zanesemo, saj so stabilne in zagotavljajo nemoteno delovanje. Kot naročen je v teh dneh tudi Video klub z več kot 16.000 vsebinami. 

Pri Telemachu so svoje programske sheme in bogat Video klub odprli za vse uporabnike vse tja do 4. maja. To pa nam bržčas prinaša vsaj kanček več veselja in vsebin, s katerimi si lahko krajšamo čas in poskrbimo, da bo čas doma preživet kakovostno ob spremljanju raznovrstnih vsebin.

Similar posts

Leave a comment