Nov podatkovni šok za internet »freake«

Brez mobilne naprave ne gremo nikamor, obenem pa nam mobilna naprava tako rekoč več ne koristi, če na njej nismo povezani s spletom. Prenos podatkov je zato v veliko primerih prvo, ki ga zastavimo ob pregledu mobilnih paketov.

Pri Telemachu so znova dokazali, da je podatkovni prenos v osrčju njihovih mobilnih paketov. Količino prenosa podatkov so namreč znova povečali v vseh treh mobilnih paketih družine VEČ, samodejnega povečanja pa so bili deležni tako obstoječi kot novi naročniki. V paketu NAJVEČ bodo uporabniki od 7. maja naprej uživali s kar 60 GB podatkovnega prenosa, v paketu ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajan mobilni paket, bo količina prenosa podatkov povečana iz 15 na 25 GB, v paketu VEČ pa iz 600 MB na 1 GB. Uporabniki bržkone najbolj veseli dejstvo, da se kljub povečanju podatkovnega prenosa cena paketov ne spreminja.

Rešitvi za brezskrbno surfanje na dopustu v tujini
Telemachovi naročniki lahko brezskrbno uporabljajo splet tudi pri potovanju po svetu. To omogočata razširjeni mreži WiFi točk UNIFIin UNIFI Travel. Mreža UNIFI je uporabnikom na voljo s kar 650 tisočWiFi točkami v regiji, kar omogoča brezskrbno počitnikovanje tudi v državah, ki niso članice EU. Na svoj račun pa s Telemachovimi storitvami prihajajo tudi svetovni popotniki, ki se lahko po vsem svetu brezplačno povezujejo na kar 68 milijonov lokacijah. Po začetni registraciji se bo vaš telefon samodejno povezoval z UNIFI ali UNIFI Travel WiFi točkami, kar omogoča spremljanje najbolj priljubljenih vsebin kjerkoli in kadarkoli.

Share this article

Similar posts

Leave a comment